MAGYAROK!!! - Printable Version
-Shoutbox (https://shoutbox.menthix.net)
+-- Forum: MsgHelp Archive (/forumdisplay.php?fid=58)
+--- Forum: Messenger Plus! for Live Messenger (/forumdisplay.php?fid=4)
+---- Forum: Translation (/forumdisplay.php?fid=24)
+----- Thread: MAGYAROK!!! (/showthread.php?tid=40803)
MAGYAROK!!! by [HUN]Saddalim on 03-21-2005 at 03:46 PM
Sziasztok! Meg tudja valaki adni a PROGRAM (nem a weboldal) fordítójának (fordítójainak) az e-mail címét? Lécci e-mailban küldd. Elöre is köszi.
saddalim91@yahoo.co.uk
Hello! Can anybody send me the hungarian translation maker's e-mail adress? PLease send it in e-mail. Thank you in advance.
saddalim91@yahoo.co.uk
RE: MAGYAROK!!! by Leif on 03-21-2005 at 04:43 PM
quote: Originally posted by [HUN]Saddalim
Sziasztok! Meg tudja valaki adni a PROGRAM (nem a weboldal) fordítójának (fordítójainak) az e-mail címét? Lécci e-mailban küldd. Elöre is köszi.
saddalim91@yahoo.co.uk
Hello! Can anybody send me the hungarian translation maker's e-mail adress? PLease send it in e-mail. Thank you in advance.
saddalim91@yahoo.co.uk
PM him!
RE: MAGYAROK!!! by Choli on 03-21-2005 at 08:38 PM
You can get them in the translated file: Lang_Magyar.ini
quote: ;Hungarian Translation for Messenger Plus! 3.50.123
;Translated by Farkas Bálint - shunterfreemail.hu
;Reviewed by Varga Tamás - vargatfreemail.hu
;This line is for technical reasons | ő ű Ő Ű
Edit: If there's some problem in puting here those emails, please feel free to delete them. I don't think so, because everyone can see them in the file, just by installing Plus
RE: MAGYAROK!!! by TheBlasphemer on 03-22-2005 at 06:33 AM
quote: Originally posted by Choli
You can get them in the translated file: Lang_Magyar.ini
Edit: If there's some problem in puting here those emails, please feel free to delete them. I don't think so, because everyone can see them in the file, just by installing Plus
but here spambots can see them
RE: MAGYAROK!!! by Choli on 03-22-2005 at 09:15 PM
quote: Originally posted by TheBlasphemer
but here spambots can see them
true, and sorry for that... I'm editing the post to prevent they getting the emails
RE: MAGYAROK!!! by alex1989 on 05-20-2005 at 06:47 AM
[HUN]Saddalim:
Mire kell neked a fordító neve? Különben nem én vagyok
RE: MAGYAROK!!! by kouta on 08-07-2005 at 10:31 AM
Hi!
Azt szeretném megkérdezni, hogy miért nem lehet megjelenítendő képnek animált képet berakni?
Persze olyan képet, amit én akarok, nem pedig olyat, amit le lehet tölteni az MSN Messenger.com-ról!
Kérlek segítsetek! Köszi
RE: MAGYAROK!!! by Sianis on 08-18-2005 at 05:08 AM
Sziasztok!
Csatlakoznék én is a fordítókhoz, és a tesztelőkhöz is. Először is kérdés: Van már a 7.5 (BETA)-nak PLUS! kiadása?
RE: MAGYAROK!!! by ShunterAlhena on 09-09-2005 at 08:40 PM
Sziasztok!
Én vagyok a magyar fordító, sajnos rég volt már a 3.54esnek a fordítása és köztes időben ritkán nézem a fórumot... úh. igazából csak az "utókor számára" válaszolok
Sianis kérdése alighanem időközben megoldódott, van 7.5 végleges, és 7.5-öt támogató Plus! is.
Kouta: a Microsoftos anyagok több mindenben is jobbak mint a hagyományos megjelenítendő képek, pl. ha megnézed, némelyik Microsoftos megjelenítendő kép téglalap alakú és nagyobb mint a szokásos (96x96-os) négyzet alapú kép. Ha jól sejtem, lehet hogy ezekért a csomagokért később fizetnünk kell, és ezért adnak több lehetőséget mint az alap MSN. Így sajnos az animált megjelenítendő képre nem tudok mit mondani, alighanem szántszándékkal lett letiltva
Üdv mindenkinek, és ha ötletetek, vagy kritikátok van, küldjétek a shunter KUKAC freemail.hu címre
RE: RE: MAGYAROK!!! by barcafan on 09-18-2005 at 12:43 PM
Hello az lenne a kérdésem, hogy akkor mi lehet, a baj, amikor egy partneremnek felkérést küldök, akkor ő elfogadja, de azt írja ki az msn, hogy nem kézbesíthető. Ez csak egyetlen partneremnél fordul elő, a többinek birok küldeni.
Köszi a választ előre !
RE: MAGYAROK!!! by ShunterAlhena on 09-18-2005 at 12:50 PM
Milyen verziójú MSNt használtok? A MSN 7.0 vagy újabb verziók nem engedélyezik többek között .exe formátumú fájl küldését, így ez a baj pl. akkor jelentkezhet ha csak az az egy partnered használ 7-est vagy újabbat.
Ha nem fájlküldésre hanem más felkérésre gondoltál, vagy mindannyian MSN 7-est használtok, akkor hálózati oka lehet adolognak. A partnered router mögött van? Milyen tűzfalakat használtok?
RE: RE: MAGYAROK!!! by barcafan on 09-18-2005 at 12:53 PM
quote: Originally posted by ShunterAlhena
Milyen verziójú MSNt használtok? A MSN 7.0 vagy újabb verziók nem engedélyezik többek között .exe formátumú fájl küldését, így ez a baj pl. akkor jelentkezhet ha csak az az egy partnered használ 7-est vagy újabbat.
Ha nem fájlküldésre hanem más felkérésre gondoltál, vagy mindannyian MSN 7-est használtok, akkor hálózati oka lehet adolognak. A partnered router mögött van? Milyen tűzfalakat használtok?
nekem is meg neki is 7.5 van a legújabb plus!-szal, de pl. a webcamos beszélgetésre való felkérést sem engedi, de csak nála, minden más partneremnél igen. egyébként az .exe fájlokat tömörítve szoktam küldeni.
RE: MAGYAROK!!! by ShunterAlhena on 09-18-2005 at 12:58 PM
OK, akkor meg tudnád kérdeni hogy van-e routere, ill. tűzfala? Valamint azt is hogy neked milyen van?
RE: RE: MAGYAROK!!! by barcafan on 09-18-2005 at 01:01 PM
quote: Originally posted by ShunterAlhena
OK, akkor meg tudnád kérdeni hogy van-e routere, ill. tűzfala? Valamint azt is hogy neked milyen van?
Most nincs bejelentkezve, tehát az övét nem tudom, de nekem routerem nincs, a tűzfalam meg F-Secure 2005
RE: MAGYAROK!!! by barcafan on 09-18-2005 at 01:04 PM
Mindegy majd máskor ha be lesz jelentkezve megkérdem, majd akkor talán kiderül mi a gond. És kösz az eddigi segítséget!
MAGYAROK!!! by barcafan on 09-18-2005 at 03:00 PM
Megoldódott a problem, igaz nem tudom mi módon, de az a lényeg, hogy jó!
RE: MAGYAROK!!! by ShunterAlhena on 09-18-2005 at 03:06 PM
kiváló így szeretek a legjobban segíteni
RE: MAGYAROK!!! by pingigabi on 04-08-2006 at 07:26 AM
Hello! valakinek segítséget kérem a gépem letiltotta a plus! -t
A program fel van telepítve és a bszélgetés ablakokban megfelelően mőködik de a bejelentkező és a partnerlistát megjelenítő ablak ban már nem találom. A vezérlőpult szftver telepítés és eltávolítás funkcíóban jelzi hogy le van tiltva .Azt szeretném megtudni hogy tudom feloldani
RE: MAGYAROK!!! by ShunterAlhena on 04-08-2006 at 07:57 AM
Üdv!
Ezzel a problémával még nem találkoztam, nem igazán tudom hogy mi okozhatja. Milyen Messenger és Plus! verziót használsz?
RE: MAGYAROK!!! by pingigabi on 04-08-2006 at 08:04 AM
Msn messenger 7,5 (Build: 7.5.0322)
Messenger Plus! 3.63.148-et telepítem jelenleg
|