[Developers] Script Packager |
Author: |
Message: |
pollolibredegrasa
Full Member
formerly fatfreechicken
Posts: 483 Reputation: 34
35 / /
Joined: May 2005
|
|
06-30-2006 07:17 PM |
|
|
Dempsey
Scripting Contest Winner
http://AdamDempsey.net
Posts: 2395 Reputation: 53
38 / /
Joined: Jul 2003
|
O.P. RE: [Developers] Script Packager
quote: Originally posted by fatfreechicken
Just a small bug, but a bug all the same
When creating a description, if the text is too long it won't wrap in your preview window
Ah yea cheers
|
|
07-01-2006 09:11 AM |
|
|
-dt-
Scripting Contest Winner
;o
Posts: 1819 Reputation: 74
36 / /
Joined: Mar 2004
|
RE: [Developers] Script Packager
Looks quite nice dempsey good job
quote: Originally posted by dramado
my packager, very easy to use, drag and drop the folder ontop of .bat
package.bat
code: c:\progra~1\winzip\winzip32 -a -r -en %1.zip %1
move %1.zip %1.plsc
%1.plsc
=p mines easier i just click a link on my websvn and it auto packages it
http://svn.thedt.net/plusrelease.phps
Happy Birthday, WDZ
|
|
07-01-2006 09:29 AM |
|
|
CookieRevised
Elite Member
Posts: 15517 Reputation: 173
– / /
Joined: Jul 2003
Status: Away
|
RE: RE: [Developers] Script Packager
quote: Originally posted by Dempsey
quote: Originally posted by fatfreechicken
Just a small bug, but a bug all the same
When creating a description, if the text is too long it won't wrap in your preview window
Ah yea cheers
The textboxes in the preview also don't have the exact same measurements as the real thing. The reason why I suggested a preview is so people could exactly ("to the pixel" so to speak) see how their text will look. eg: to check if a long term isn't wrapped around making it look ugly or something. So it is vital that the preview textboxes have the same dimensions and behaviour....
Also take in account the parsing of special XML/HTML entities (the import dialog doesn't parse all of them, but it does parses some).
This post was edited on 07-02-2006 at 01:29 AM by CookieRevised.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
|
|
07-02-2006 01:28 AM |
|
|
Marelo
New Member
Posts: 3
Joined: Jul 2006
|
RE: [Developers] Script Packager
I've got the following error when I executed my .plsc:
"The file you tried to load does not appear to be a valid Messenger Plus! script pack"
I made the script directly on the script editor, copied/pasted on notepad and saved as .js and finally packed with the Script Packer...
Any ideas of what could be wrong? Thanks in advance!
|
|
07-05-2006 03:27 AM |
|
|
Dempsey
Scripting Contest Winner
http://AdamDempsey.net
Posts: 2395 Reputation: 53
38 / /
Joined: Jul 2003
|
O.P. RE: [Developers] Script Packager
quote: Originally posted by Marelo
I've got the following error when I executed my .plsc:
"The file you tried to load does not appear to be a valid Messenger Plus! script pack"
I made the script directly on the script editor, copied/pasted on notepad and saved as .js and finally packed with the Script Packer...
Any ideas of what could be wrong? Thanks in advance!
Things to check:
- Is the .JS file in the root of the pack? Not in a subfolder?
- Do you have any window XML files? If so they need saving as unicode
Can't think of anything else atm, but if you want to attach the script here, or email it to me at dempsey @ mpscripts.net, ill take a look for you
|
|
07-05-2006 06:32 AM |
|
|
Marelo
New Member
Posts: 3
Joined: Jul 2006
|
RE: [Developers] Script Packager
No... My script is pretty simple...
No COM's, DLL's, and so on... Just a short .js file...
code: function OnEvent_ChatWndSendMessage(pChatWnd, sMessage){
// Função criada por Luiz Gonzaga dos Santos Filho
// Contato: lfilho@gmail.com
// TODO: Capitalar as letras após pontuação.
// Dicas, sugestões - entre em contato!
var substituir= new Array();
var vetorPalavras = sMessage.split(' ');
substituir['vc'] = 'você';
substituir['nao'] = 'não';
substituir['ja'] = 'já';
substituir['ta'] = 'tá';
substituir['pq'] = 'porque';
substituir['qq'] = 'qualquer';
substituir['q'] = 'que';
substituir['eh'] = 'é';
substituir['bao'] = 'bão';
substituir['sao'] = 'são';
substituir['tao'] = 'tão';
substituir['tambem'] = 'também';
substituir['blz'] = 'beleza';
substituir['hj'] = 'hoje';
substituir['mto'] = 'muito';
substituir['mta'] = 'muita';
substituir['soh'] = 'só';
for (i=0; i<vetorPalavras.length; i++) {
if (substituir[vetorPalavras[i]])
vetorPalavras[i] = substituir[vetorPalavras[i]];
if (i == 0 && vetorPalavras[i].charAt(0) != '/' && vetorPalavras[i].substr(0, 4) != 'www.' && vetorPalavras[i].substr(0, 7) != 'http://')
vetorPalavras[i] = vetorPalavras[i].charAt(0).toUpperCase() + vetorPalavras[i].substr(1);
else if (inArray(vetorPalavras[i-1].charAt(vetorPalavras[i-1].length - 1), ".?!"))
vetorPalavras[i] = vetorPalavras[i].charAt(0).toUpperCase() + vetorPalavras[i].substr(1);
}
return vetorPalavras.join(' ');
}
function inArray(needle, haystack) {
for (var i = 0; i < haystack.length; i++)
if (haystack.charAt(i) == needle)
return true;
return false;
}
The contents of the generated ScriptInfo.xml is:
code: <?xml version="1.0"?>
<ScriptInfo xmlns="urn:msgplus:scripts" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" Version="1.0">
<Information>
<Name>TextReplacer+Capititalizer v1.0</Name>
<Description>Este script torna maiúscula o primeiro caracter de cada frase e substitui palavras como "vc", "tb", "q" por "você", "também" e "que", respectivamente.
Para adicionar novas palavras edite o script em "Opções" -> Aba "Geral" -> Item de menu "Scripts"
Desenvolvido por Luiz Gonzaga dos Santos Filho
Comentários, sugestões, etc: lfilho@gmail.com</Description>
<AboutUrl>www.luizgonzaga.eti.br</AboutUrl>
</Information>
</ScriptInfo>
Is there any restrictions on file naming, for example?
As you may noticed my script is is portuguese... So, must I save the file in a diferent format because of the "~^ç" letters?
Thanks!
This post was edited on 07-05-2006 at 01:45 PM by Marelo.
|
|
07-05-2006 01:44 PM |
|
|
CookieRevised
Elite Member
Posts: 15517 Reputation: 173
– / /
Joined: Jul 2003
Status: Away
|
RE: RE: [Developers] Script Packager
quote: Originally posted by Marelo
No... My script is pretty simple...
No COM's, DLL's, and so on... Just a short .js file...
The contents of the script isn't important, how the script is saved and where is important: quote: Originally posted by Dempsey
Things to check:- Is the .JS file in the root of the pack? Not in a subfolder?
But the error you get is caused by:
quote: Originally posted by Marelo
The contents of the generated ScriptInfo.xml is:
code: <?xml version="1.0"?>
<ScriptInfo xmlns="urn:msgpluscripts" xmlns:xsi="http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance" Version="1.0">
<Information>
<Name>TextReplacer+Capititalizer v1.0</Name>
<Description>Este script torna maiúscula o primeiro caracter de cada frase e substitui palavras como "vc", "tb", "q" por "você", "também" e "que", respectivamente.
Para adicionar novas palavras edite o script em "Opções" -> Aba "Geral" -> Item de menu "Scripts"
Desenvolvido por Luiz Gonzaga dos Santos Filho
Comentários, sugestões, etc: lfilho@gmail.com</Description>
<AboutUrl>www.luizgonzaga.eti.br</AboutUrl>
</Information>
</ScriptInfo>
For starters your description is majorly waaaaaaaaay too long. And second, which causes the error, it contains a lot of characters which are not valid in XML (eg: the ">"). If you want to use those characters you need to use HTML/XML entities for them (eg: ">").
quote: Originally posted by Marelo
Is there any restrictions on file naming, for example?
the file name of the XML must be "scriptinfo.xml" and must be saved in unicode.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
|
|
07-06-2006 08:13 AM |
|
|
Marelo
New Member
Posts: 3
Joined: Jul 2006
|
RE: [Developers] Script Packager
Superb! Thanks for the reply!
It was the ">" thing...
Now it's just fine!
Cya
|
|
07-06-2006 01:13 PM |
|
|
Pages: (3):
« First
«
1
2
[ 3 ]
Last »
|
|