Need help, Set status to Idle (NOT away) |
Author: |
Message: |
bleezer
New Member
Posts: 5
Joined: Aug 2006
|
O.P. Need help, Set status to Idle (NOT away)
Hi guys..
i scripted a tool that sets my status to IDLE (NOT away) but it doesn't work. It just does nothing. Here it is:
code: function OnEvent_Initialize(MessengerStart)
{
}
function OnGetScriptMenu(Location)
{
var ScriptMenu = "<ScriptMenu>";
ScriptMenu += "<MenuEntry Id=\"StatusIdle\">";
ScriptMenu += "Set Status Idle";
ScriptMenu += "</MenuEntry>";
ScriptMenu += "</ScriptMenu>";
return ScriptMenu;
}
function OnEvent_MenuClicked(MenuItemId,Location,OriginWnd)
{
switch(MenuItemId) {
case "StatusIdle":
SetStatusIdle();
break;
}
}
function SetStatusIdle()
{
Messenger.MyStatus = "6"; //6 = Idle
}
function OnEvent_Uninitialize(MessengerExit)
{
}
I scripted this because my Live Messenger doesn't set my status to Idle after x minutes (although this function is activated)..
Thanks for your help..
|
|
08-18-2006 10:06 PM |
|
|
KnRd_WC
Junior Member
Florian PAQUET
Posts: 74 Reputation: 1
35 / /
Joined: Aug 2006
|
RE: Need help, Set status to Idle (NOT away)
Hi bleezer !
I'm not sure of that, but I think that you can't set your status on "Idle" with Messenger.MyStatus... I've tried your script with other status, and it goes...
Example :
code: Messenger.MyStatus = "6";
function OnEvent_MyStatusChange(NewStatus) {
if (NewStatus==6) {
MsgPlus.DisplayToast("Status","IDLE");
}
}
With this code, there is no notification.
code: Messenger.MyStatus = "5";
function OnEvent_MyStatusChange(NewStatus) {
if (NewStatus==5) {
MsgPlus.DisplayToast("Status","BE RIGHT BACK");
}
}
With this one, there is the notification.
(Sorry for my English, I'm French )
|
|
08-18-2006 10:33 PM |
|
|
Silentdragon
Full Member
if(life==null && wrists) EmoAlert();
Posts: 148 Reputation: 2
34 / / –
Joined: Jun 2006
|
|
08-18-2006 10:46 PM |
|
|
Kutar
New Member
Posts: 13
Joined: Aug 2006
|
RE: Need help, Set status to Idle (NOT away)
Hello!
I think who requests the script like this, they want the script is : Idle anytime.
Silentdragon's link is only idle on signin. But not anytime.
My English is poor, Sorry. Because I am Chinese.
|
|
08-19-2006 11:06 AM |
|
|
CookieRevised
Elite Member
Posts: 15517 Reputation: 173
– / /
Joined: Jul 2003
Status: Away
|
RE: RE: Need help, Set status to Idle (NOT away)
quote: Originally posted by bleezer
I scripted this because my Live Messenger doesn't set my status to Idle after x minutes (although this function is activated).
If it doesn't set your status to idle after x minutes you either:
1) did not activated it properly in the Messenger preferences
2) moved your mouse or pressed your keyboard. Thus you aren't in idle mode anymore and thus MEssenger will set your status to online again.
quote: Originally posted by Kutar
I think who requests the script like this, they want the script is : Idle anytime.
Silentdragon's link is only idle on signin. But not anytime.
The link posted is exactly about the same issue: setting your status on demand to idle.
quote: Originally posted by KnRd_WC
code: Messenger.MyStatus = "6";
With this code, there is no notification;
1) the mystatus property expects a number, not a string.
2) even if you set it to 6 (the number), you wont recieve a notification because you can not set the messenger status to idle like that. You can retrieve the current status if it is idle, but you can not set it to idle.
Please see the link Silentdragon posted:
CookieRevised's reply to "[REQUEST]Idle lies".
This post was edited on 08-19-2006 at 07:24 PM by CookieRevised.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
|
|
08-19-2006 12:12 PM |
|
|
KnRd_WC
Junior Member
Florian PAQUET
Posts: 74 Reputation: 1
35 / /
Joined: Aug 2006
|
RE: Need help, Set status to Idle (NOT away)
Hi !
quote: Originally posted by CookieRevised
1) the mystatus property expects a number, not a string.
2) even if you set it to 6 (the number), you wont recieve a notification because you can not set the messenger status to idle like that. You can retrieve the current status if it is idle, but you can not set it to idle.
1) I also thought that before test it in a script. Try, you will see !
code: Messenger.MyStatus = "3";
2) That's what I already said...
quote: Originally posted by KnRd_WC
I think that you can't set your status on "Idle" with Messenger.MyStatus
This post was edited on 08-19-2006 at 12:22 PM by KnRd_WC.
|
|
08-19-2006 12:19 PM |
|
|
CookieRevised
Elite Member
Posts: 15517 Reputation: 173
– / /
Joined: Jul 2003
Status: Away
|
RE: Need help, Set status to Idle (NOT away)
The reason why Messenger.MyStatus = "3" works (but why it is not correct to do so) is because JScript automatically converts the string to a number. Mystatus needs a number, not a string.
This post was edited on 08-19-2006 at 12:52 PM by CookieRevised.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
|
|
08-19-2006 12:51 PM |
|
|
Kutar
New Member
Posts: 13
Joined: Aug 2006
|
RE: RE: RE: Need help, Set status to Idle (NOT away)
quote: Originally posted by CookieRevised
quote: Originally posted by Kutar
I think who requests the script like this, they want the script is : Idle anytime.
Silentdragon's link is only idle on signin. But not anytime.
The link posted is exactly about the same issue: setting your status on demand to idle.
Maybe I have to correct my words
I think who requests the script like this, they want the script is : Idle anytime when they wanted.
The link is only idle when they signin.
After they set to online, they cannot set it back to idle again.
SignIn again that works. But the contacts maybe know that you are telling lies.
|
|
08-19-2006 01:03 PM |
|
|
CookieRevised
Elite Member
Posts: 15517 Reputation: 173
– / /
Joined: Jul 2003
Status: Away
|
RE: Need help, Set status to Idle (NOT away)
Which is exactly what has been explained in that thread which is linked to (it is not about changing to idle only when you sign in) and which is exactly the same as requested in this thread.
This post was edited on 08-19-2006 at 01:27 PM by CookieRevised.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
|
|
08-19-2006 01:26 PM |
|
|
Kutar
New Member
Posts: 13
Joined: Aug 2006
|
RE: Need help, Set status to Idle (NOT away)
Maybe I don't know how to use the script. Can you help me?
Because I can only idle when I signin
|
|
08-19-2006 01:29 PM |
|
|
Pages: (3):
« First
[ 1 ]
2
3
»
Last »
|
|