What happened to the Messenger Plus! forums on msghelp.net?
Shoutbox » MsgHelp Archive » Messenger Plus! for Live Messenger » Scripting » [Release] Auto status change

Pages: (5): « First « 1 2 3 [ 4 ] 5 » Last »
[Release] Auto status change
Author: Message:
mlevit
Junior Member
**


Posts: 50
Reputation: 2
37 / Male / –
Joined: Sep 2005
O.P. RE: [Release] Auto status change
Yeah its a bit annoying, plus you cannot use back in sentences because it will do the same thing

Thats why it would be quite annoying to fix it all.
08-09-2006 10:15 AM
Profile PM Find Quote Report
phalanxii
Full Member
***


Posts: 146
Reputation: 5
32 / Male / Flag
Joined: Aug 2006
Status: Away
Roll Eyes  RE: [Release] Auto status change
First post! This is a really good script! ;)
quote:
Originally posted by mlevit
Im giving up on it :) if anyone wants to give it a crack you can, if not ive removed the code that sends to all, i can upload if people want it.

The problem is that the script converts the message into an array before it sends the message to everyone. The commas that you see separate each part of the array.
code:
function splitMessage(msg)
{
...
sentMessage = msg.split(" ");
...
}
To fix this, either don't change the message you send into an array (use another variable) or send the message before you convert it.

Unfortunately, in the one I've fixed, I've changed a lot of stuff to suit my preferences *-):
  • Changed the PSM system to "brb <new PSM>"
  • Removed the send to all function
  • Removed lower case formatting of sent message
  • Removed upper case formatting of custom PSM
  • Removed space deletion formatting of custom PSM
I have however fixed a few bugs that I found like changing status multiple times with PSM and other stuff like that, as well as reducing the overall filesize. I'll attach my script here and mlevit you can add in the other stuff if needed. :D



Update v1.1 - 11 August 2006
  • Fixed a bug where the script is disabled when WLM initializes
  • Added support for manual status changing when status has already been changed ("back" or "bak" will leave as changed status)
  • Added support for manual PSM changing when status has already been changed ("back" or "bak" will leave as changed PSM)

.plsc File Attachment: Auto Status Change v1.1.plsc (1.35 KB)
This file has been downloaded 282 time(s).

This post was edited on 08-11-2006 at 06:03 AM by phalanxii.
08-09-2006 11:41 AM
Profile PM Find Quote Report
Eddie
Veteran Member
*****


Posts: 2078
Reputation: 30
32 / Male / Flag
Joined: Oct 2005
Status: Away
RE: [Release] Auto status change
Nice script :D and nice changes phalanx :D
Very useful script indeed :P

This post was edited on 08-09-2006 at 12:13 PM by Eddie.
...there used to be a signature here :)
08-09-2006 12:13 PM
Profile PM Web Find Quote Report
phalanxii
Full Member
***


Posts: 146
Reputation: 5
32 / Male / Flag
Joined: Aug 2006
Status: Away
Undecided  RE: [Release] Auto status change
I just found a bug that I don't know how to fix... :(

It might just be me, but when I first start WLM (as in the program, not sign in), the Auto Status Change script (my one that I uploaded above) is stopped, but with a tick. Anyone else have this problem?

If someone knows how to fix it, that would be awesome. :)
08-09-2006 01:19 PM
Profile PM Find Quote Report
Exca
Senior Member
****

Avatar
Not illiteral, just ignoring you

Posts: 509
Reputation: 12
36 / Male / –
Joined: Mar 2004
Status: Away
RE: [Release] Auto status change
no it still works fine
But that is my opinion!

[Image: djexcaround.gif]
08-09-2006 03:12 PM
Profile E-Mail PM Web Find Quote Report
phalanxii
Full Member
***


Posts: 146
Reputation: 5
32 / Male / Flag
Joined: Aug 2006
Status: Away
RE: [Release] Auto status change
quote:
Originally posted by phalanxii
I just found a bug that I don't know how to fix... :(

It might just be me, but when I first start WLM (as in the program, not sign in), the Auto Status Change script (my one that I uploaded above) is stopped, but with a tick. Anyone else have this problem?

If someone knows how to fix it, that would be awesome. :)

Good news, I've fixed this bug AND added the ability to change your status or PSM when the status changer has already changed your status. Check the post above to download the new version (v1.1).

quote:
Originally posted by Exca
no it still works fine

I'm not sure what happened there but there was definitely a bug that needed to be fixed. :S

Just in case we misunderstood each other, the bug I was talking about was on my own version of the script (which is fixed now). If you were talking about mlevit's script, you might need to clear your cache to download the version (which had the "," bug).
08-11-2006 06:10 AM
Profile PM Find Quote Report
Exca
Senior Member
****

Avatar
Not illiteral, just ignoring you

Posts: 509
Reputation: 12
36 / Male / –
Joined: Mar 2004
Status: Away
RE: [Release] Auto status change
no i was talking about your script :) but anyway...
But that is my opinion!

[Image: djexcaround.gif]
08-11-2006 07:49 AM
Profile E-Mail PM Web Find Quote Report
NiteMare
Veteran Member
*****

Avatar
Giga-Byte me

Posts: 2497
Reputation: 37
36 / Male / Flag
Joined: Aug 2003
RE: [Release] Auto status change
i'm too lazy to reah this thread, can you make a GUI so we can set wather we want to message everybody or not? or something with that setting
[Image: sig/]
I'll never forget what she said 6658 days, 4 hours, 28 minutes, 8 seconds ago
Need hosting? Check
out my website. we can help you out :)
08-11-2006 07:56 AM
Profile PM Web Find Quote Report
phalanxii
Full Member
***


Posts: 146
Reputation: 5
32 / Male / Flag
Joined: Aug 2006
Status: Away
RE: [Release] Auto status change
quote:
Originally posted by NiteMare
i'm too lazy to reah this thread, can you make a GUI so we can set wather we want to message everybody or not? or something with that setting

I would if I could, but I don't know anything about how to store data/settings on a computer with scripting. If anyone wants to do this, feel free to edit my script.

Here is version 1.1 of my script with the group send function (directly from mlevit's script). If someone knows how to save settings and wants to make a toggled send to all function, the variable which controls the group send is "GroupSend" which is set to "true" at the start of the script.

.plsc File Attachment: Auto Status Change (Group Send).plsc (1.65 KB)
This file has been downloaded 231 time(s).

This post was edited on 08-11-2006 at 09:05 AM by phalanxii.
08-11-2006 08:34 AM
Profile PM Find Quote Report
NiteMare
Veteran Member
*****

Avatar
Giga-Byte me

Posts: 2497
Reputation: 37
36 / Male / Flag
Joined: Aug 2003
RE: [Release] Auto status change

quote:
Originally posted by phalanxii
If anyone wants to do this, feel free to edit my script.
quote:
Originally posted by script creater
mlevit
quote:
Originally posted by creater faker
phalanxii
umm its not your script
[Image: sig/]
I'll never forget what she said 6658 days, 4 hours, 28 minutes, 8 seconds ago
Need hosting? Check
out my website. we can help you out :)
08-11-2006 10:12 PM
Profile PM Web Find Quote Report
Pages: (5): « First « 1 2 3 [ 4 ] 5 » Last »
« Next Oldest Return to Top Next Newest »


Threaded Mode | Linear Mode
View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe | Add to Favorites
Rate This Thread:

Forum Jump:

Forum Rules:
You cannot post new threads
You cannot post replies
You cannot post attachments
You can edit your posts
HTML is Off
myCode is On
Smilies are On
[img] Code is On