What happened to the Messenger Plus! forums on msghelp.net?
Shoutbox » MsgHelp Archive » General » Forum & Website » External forum links?

External forum links?
Author: Message:
whiz
Senior Member
****


Posts: 568
Reputation: 8
– / – / Flag
Joined: Nov 2008
O.P. External forum links?
I went on a msghelp.net thread link on one of my old blog posts, but I got an error saying the thread didn't exist.  So I was wondering if it had been pruned, but searching the forum makes it come up fine.  They've both got the same URL, so what's going on here?

[Image: 2OOW0l.png]
07-23-2012 07:29 PM
Profile E-Mail PM Find Quote Report
Menthix
forum admin
*******

Avatar

Posts: 5533
Reputation: 102
37 / Male / Flag
Joined: Mar 2002
RE: External forum links?
Where is the blog post, so we can see it happen?
Finish the problem
Menthix.net | Contact Me
07-23-2012 07:35 PM
Profile E-Mail PM Web Find Quote Report
CookieRevised
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 15519
Reputation: 173
– / Male / Flag
Joined: Jul 2003
Status: Away
RE: External forum links?
Those links in your blog posts and forum posts are actualy:
http://shoutbox.menthix.net/showthread.php?tid=9%E2%80%8B7426
http://shoutbox.menthix.net/showthread.php?tid=9%E2%80%8B8196
etc...

The problem is with all your links to here btw.

Hence why it shows the "Thread does not exist" error.

----------------------------------------

EDIT: and also some other links, like the ones in your signature, are wrong:
http://settings.messenger.l%E2%80%8Bive.com/Conversation/IMMe.aspx?invitee=5f%E2%80%8B04e84d27fa7db0@apps.%E2%80%8Bmessenger.live.com
http://www.ww-c.x10.mx/forum/member.php?action=pr%E2%80%8Bofile&uid=1

And thus probably many more on all your posts and forums....
For example, I got to a random post on your forums and it too contains wrong URLs where these three encoded characters are being added:
http://mwss.ww-c.cz.cc/download/?search=100+Trial+Pi%E2%80%8Bt

So I suspect you need to check all your links on all your websites and forums for this malformation.

This post was edited on 07-23-2012 at 08:43 PM by CookieRevised.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
07-23-2012 08:30 PM
Profile PM Find Quote Report
whiz
Senior Member
****


Posts: 568
Reputation: 8
– / – / Flag
Joined: Nov 2008
O.P. RE: External forum links?
Hmm...  wonder why they've gone like that then.  Maybe the database went weird or something...  tbh, doesn't really matter, I'm scrapping most of the stuff on that site anyway.  Was just wondering if it was an issue with this site or something.  :L
07-23-2012 08:42 PM
Profile E-Mail PM Find Quote Report
CookieRevised
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 15519
Reputation: 173
– / Male / Flag
Joined: Jul 2003
Status: Away
RE: External forum links?
Note that %E2%80%8B is the UTF-8 sequence of the character "Zero White Space".
Hence, you wont see it when you hoover the link in a browser, but it is still there in the address...

This issue has come up several times elsewhere too (Google it) and seems to relate to copy/pasting. So, you might have this same issue in your new site (or elsewhere) too.

This post was edited on 07-23-2012 at 08:59 PM by CookieRevised.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
07-23-2012 08:52 PM
Profile PM Find Quote Report
« Next Oldest Return to Top Next Newest »


Threaded Mode | Linear Mode
View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe | Add to Favorites
Rate This Thread:

Forum Jump:

Forum Rules:
You cannot post new threads
You cannot post replies
You cannot post attachments
You can edit your posts
HTML is Off
myCode is On
Smilies are On
[img] Code is On