What happened to the Messenger Plus! forums on msghelp.net?
Shoutbox » MsgHelp Archive » General » Forum & Website » Strike

Strike
Author: Message:
Chris4
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 4461
Reputation: 84
29 / Male / Flag
Joined: Dec 2004
O.P. Strike
Just a quick question.

How comes 'S' for Strike isn't on the toolbar when you post a message, along with bold, italics and underline ?
Twitter: @ChrisLozeau
03-27-2006 02:49 PM
Profile PM Find Quote Report
DJKAL
Senior Member
****

Avatar

Posts: 800
Reputation: 14
30 / Male / –
Joined: Oct 2005
RE: Strike
i thought you meant the school strike tomorrow :P

but as for your question i dont know, but  it is sort of in a similar font to M$ Word so maybe that's why because then it can stay the same .. but maybe not....
"You don't sleep, you defragment!"
03-27-2006 02:52 PM
Profile E-Mail PM Web Find Quote Report
CookieRevised
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 15519
Reputation: 173
– / Male / Flag
Joined: Jul 2003
Status: Away
RE: Strike
quote:
Originally posted by Chris4
Just a quick question.

How comes 'S' for Strike isn't on the toolbar when you post a message, along with bold, italics and underline ?

Because those fancy buttons and stuff are slow to load. Hence why the reply page has been stripped down.

To switch to the more advanced (but heavy) reply page you need to set your settings in your control panel like that...

Other Options > Hide the MyCode inserters? > "No"
(This option will show/hide the myCode inserters on posting & editing forms so they load faster)

------

All this have been done long ago in the past because of the loading of images which could/can take a long time and thus slowdown the loading of the reply page.

See this thread for example (out of many others which were dealing with it at that time): "Quick Edit?"


;)

This post was edited on 03-27-2006 at 03:08 PM by CookieRevised.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
03-27-2006 03:06 PM
Profile PM Find Quote Report
Chris4
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 4461
Reputation: 84
29 / Male / Flag
Joined: Dec 2004
O.P. RE: Strike
Sorry, I don't think I made myself clear.

I have the 'MyCode inserters' enabled. What I ment was, why isn't STRIKE on that toolbar? Yet you can still use [s] and [/s] to do a strike.

[Image: attachment.php?pid=624688]

.png File Attachment: screenshot 9.png (6.66 KB)
This file has been downloaded 332 time(s).

This post was edited on 03-27-2006 at 03:56 PM by Chris4.
Twitter: @ChrisLozeau
03-27-2006 03:55 PM
Profile PM Find Quote Report
Panic!
Junior Member
**

Avatar

Posts: 21
Reputation: 4
Joined: Mar 2006
RE: Strike
Cookie made it pretty clear in his post:

It's not a very widely used format anyways, so adding it there would simply increase the load of the servers on the forum, as the format buttons etc. are made up of several images and drop down boxes and take a longer time to load if there are any more... Hence the reason why several formats etc. are kept to a minimum.

If you go to User CP > Edit Options, then scroll down to the "Other Options" area and check the "Yes" radio button, then press apply. Go to "Post Reply", and you will see the difference in the loading time!
03-27-2006 08:08 PM
Profile E-Mail PM Find Quote Report
RaceProUK
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 6075
Reputation: 57
36 / Male / Flag
Joined: Oct 2003
RE: Strike
I don't know about you, but as I read this thread, I get the feeling he wants a strikeout button added. So pushing the 'stripped' reply page isn't helping.
[Image: spartaafk.png]
03-28-2006 12:37 AM
Profile PM Web Find Quote Report
Concord Dawn
Veteran Member
*****

Avatar
This is a loopy fruit.

Posts: 1203
Reputation: 16
30 / Male / –
Joined: Feb 2004
RE: Strike
quote:
Originally posted by raceprouk
I don't know about you, but as I read this thread, I get the feeling he wants a strikeout button added. So pushing the 'stripped' reply page isn't helping.

Yeah, although I really don't see a need for it. If you know the MyCode, then what's the point of having a button?
[Image: 7.png]
03-28-2006 01:05 AM
Profile E-Mail PM Find Quote Report
brian
Senior Member
****

Avatar

Posts: 819
Reputation: 43
– / Male / –
Joined: Sep 2004
RE: Strike
Why isn't it there in word?  Why isn't there a countdown tag?  Why isn't there X, why isn't it Y?  -- We really don't need a button for everything.

This post was edited on 03-28-2006 at 01:22 AM by brian.
03-28-2006 01:21 AM
Profile PM Find Quote Report
RaceProUK
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 6075
Reputation: 57
36 / Male / Flag
Joined: Oct 2003
RE: Strike
There aren't tags like that in Word as it's designed for a totally different purpose. A forum post page would find a strike button useful, since very few people on the board know MyCode, and may wish to 'cross things out' in an edit.

I'm not advocating a button for everything: that's stupid. I was just trying to clarify what the original poster wanted answered.
[Image: spartaafk.png]
03-28-2006 02:00 PM
Profile PM Web Find Quote Report
Chris4
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 4461
Reputation: 84
29 / Male / Flag
Joined: Dec 2004
O.P. RE: Strike
Thanks raceprouk. That's exactly what I ment.
Twitter: @ChrisLozeau
03-28-2006 02:56 PM
Profile PM Find Quote Report
« Next Oldest Return to Top Next Newest »


Threaded Mode | Linear Mode
View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe | Add to Favorites
Rate This Thread:

Forum Jump:

Forum Rules:
You cannot post new threads
You cannot post replies
You cannot post attachments
You can edit your posts
HTML is Off
myCode is On
Smilies are On
[img] Code is On