What happened to the Messenger Plus! forums on msghelp.net?
Shoutbox » MsgHelp Archive » Messenger Plus! for Live Messenger » WLM Plus! Bug Reports » [Bug] Submenu arrows missing in Vista

[Bug] Submenu arrows missing in Vista
Author: Message:
mynetx
Skinning Contest Winner
*****

Avatar
Microsoft insider

Posts: 1175
Reputation: 33
36 / Male / Flag
Joined: Jul 2007
O.P. [Bug] Submenu arrows missing in Vista
The submenu arrows for Messenger Plus!-generated menus are missing when hovering the submenu entry in Windows Vista.

Steps to reproduce:
  1. Click the Messenger Plus! icon in the contact list toolbar.
  2. Hover the item "Lock Messenger", and look at the entry "Messenger Skin", it has a black arrow on its right.
  3. Now hover the item "Messenger Skin" so the submenu expands. The arrow is gone.
Windows Vista Ultimate Service Pack 1
Windows Live Messenger 9.0.1407
Messenger Plus! Live 4.60.0.324
mynetx - Microsoft, enhanced.

You have a problem or issue with Windows, Internet
Explorer or Office?
Send a tweet!
05-04-2008 01:17 PM
Profile E-Mail PM Web Find Quote Report
tony
Senior Member
****

Avatar

Posts: 976
Reputation: 54
35 / Male / Flag
Joined: Jul 2004
RE: [Bug] Submenu arrows missing in Vista
The arrow just changes color in here, unable to reproduce.

[Image: 35030392xy1.jpg]

This post was edited on 05-04-2008 at 01:28 PM by tony.
[Image: beginnerbadgeef2.gif][Image: danceichigoow9.gif]
05-04-2008 01:24 PM
Profile PM Web Find Quote Report
matty
Scripting Guru
*****


Posts: 8336
Reputation: 109
39 / Male / Flag
Joined: Dec 2002
Status: Away
RE: [Bug] Submenu arrows missing in Vista
It isn't missing it is just white.

[Image: attachment.php?pid=906111]

.png File Attachment: arrow.png (5.35 KB)
This file has been downloaded 237 time(s).
05-04-2008 01:28 PM
Profile E-Mail PM Find Quote Report
mynetx
Skinning Contest Winner
*****

Avatar
Microsoft insider

Posts: 1175
Reputation: 33
36 / Male / Flag
Joined: Jul 2007
O.P. RE: [Bug] Submenu arrows missing in Vista
Well, ok, but in XP it stays black?
mynetx - Microsoft, enhanced.

You have a problem or issue with Windows, Internet
Explorer or Office?
Send a tweet!
05-04-2008 01:33 PM
Profile E-Mail PM Web Find Quote Report
Shiny Rabbit
Full Member
***

Avatar
oohhh shiny

Posts: 296
Reputation: 2
– / Male / Flag
Joined: Jun 2007
RE: [Bug] Submenu arrows missing in Vista
i use XP and the plus menu highlights in white but the menu on the toolbar (or next to the close in my case because i use WAM and that's how i have it) highlights in blue
[Image: 202-3.png][Image: shinyhachunesig.png]



05-04-2008 02:11 PM
Profile E-Mail PM Find Quote Report
Felu
Veteran Member
*****


Posts: 2223
Reputation: 72
29 / Male / Flag
Joined: Apr 2006
Status: Away
RE: [Bug] Submenu arrows missing in Vista
Arrow becomes white when hovered over and turns black again.

Windows Vista Ultimate Service Pack 1, v.668 (6.0.6001)
Windows Live Messenger 8.5.1018
Messenger Plus! Live 4.60.0.324
Skin: Windows Aero Messenger 2.0.0
05-04-2008 02:32 PM
Profile E-Mail PM Web Find Quote Report
CookieRevised
Elite Member
*****

Avatar

Posts: 15519
Reputation: 173
– / Male / Flag
Joined: Jul 2003
Status: Away
RE: [Bug] Submenu arrows missing in Vista
This might be an old known issue...
...which, in that case:
quote:
Originally posted by Patchou
This problem is actually part of my "what sucks in the Windows API" list (which is not that long). There is no way to custom draw the arrow displayed for popup menus which means that I have to let Windows draw its own. Sorry about that.

For the beta-testers here: Small glitch in plus! menus

This post was edited on 05-04-2008 at 04:19 PM by CookieRevised.
.-= A 'frrrrrrrituurrr' for Wacky =-.
05-04-2008 04:17 PM
Profile PM Find Quote Report
blessedguy
Skinning Contest Winner
*****


Posts: 1762
Reputation: 25
31 / Male / Flag
Joined: Jan 2008
RE: [Bug] Submenu arrows missing in Vista
Completely reproduced.

[Image: attachment.php?pid=906149]

Windows Vista Ultimate (6.0.6000)
Windows Live Messenger 8.5.1018
Messenger Plus! Live 4.60.0.324
Skin: Aurora Live Messenger 1.11

.jpg File Attachment: rep.jpg (65.77 KB)
This file has been downloaded 203 time(s).

This post was edited on 05-04-2008 at 05:23 PM by blessedguy.
[Image: Empty.png]
05-04-2008 05:19 PM
Profile PM Web Find Quote Report
« Next Oldest Return to Top Next Newest »


Threaded Mode | Linear Mode
View a Printable Version
Send this Thread to a Friend
Subscribe | Add to Favorites
Rate This Thread:

Forum Jump:

Forum Rules:
You cannot post new threads
You cannot post replies
You cannot post attachments
You can edit your posts
HTML is Off
myCode is On
Smilies are On
[img] Code is On