O.P. Hungarian 5.0 translation ready [Updt: 21.09.2011]
Frissítés 6: (hosszú ö és ü még mindig nem müködik fórumban)
Ma megjelent a Plus! 5.10.748-as verziója. A magyar nyelvi fájlt érintö változások nem voltak, a telepítö a legfrissebb verziót tartalmazza (ami megegyezik az alul letölthetövel). Tehát, nincs más teendö, csak telepíteni (frissíteni) az új verziót.
Frissítés 5:
Kikerült a frissített telepítö, ami végre TARTALMAZZA a magyar nyelvi fájlt.
Sajnos a telepítöben még 1-2 sor angol (igen, miért is tüntetnének fel minden változást a changelogban...), de ez nem zavaró.
Most már indítás után egyböl magyarul jelenik meg az MSN Plus!.
Ha frissítem a nyelvi fájt, akkor azt ide fel fogom tenni ezután is, természetesen csak azokat, amik az utolsó kiadott telepítö után készültek.
Frissítés 4:
Sziasztok!
Amint látjátok kijött az új MSN PLUS! 5.10.746.
Sajnos egy véletlen baleset folytán kimaradt belöle a magyar nyelvi fájl (törlésre került a többi, már nem támogatott nyelvvel). RC3-ban még benne volt. Jövö héten jön elvileg egy frissített verzió, amiben benne lesz a magyar fájl is (na erre a történtek alapján nem vennék mérget...). Nem csak maga a program lesz magyar, hanem a telepítö is.
Így ha késve is, de ismét vissza kapjuk a 100%-s magyar nyelvi támogatást.
Továbbra is én csinálom a magyar fordítást, ill. most már csak a nyelvi fájl frissítését.
Tehát a nap jó híre, hogy így vagy úgy, de biztosított a magyar fordítás a jövöben is!!
Jövőben is várom az esetleges hibajelentéseket, ne habozzatok írni. Én helyesírásom és figyelmem se tökéletes.
1.00 verzió
Readme.txt-t tessék elolvasni!!
Kompatibilis: MSN PLUS! v5 és minden korábbi
File név: Lng_Hungarian.ini
PLUS! Verzió: 5.10.748 (100%)
Nyelv Verzió: 1.00 (100%)
Dátum: 2011. 09. 21.
Attachment: Lng_Hungarian.rar (47.67 KB)
This file has been downloaded 864 time(s).
This post was edited on 09-21-2011 at 08:43 PM by Worlon.
|